Ha szeretnél Te is kriptovalutába befektetni és részesülni a DasCoin eredményeiből, vagy ezt az infót ismerőseiddel megosztva további bevételekre szert tenni, akkor...

Kérd el a linket!

Neve
Email


Lemaradtál a BitCoin indulási lehetőségétől? Ne aggódj, itt jön egy újabb! A BitCoin létrejötte óta több száz kriptovaluta jelent meg, de csak néhányan bizonyultak sikeresnek. Szeretnék megmutatni egy olyan projektet, amely nagyon valószínű, hogy valódi forradalommá válik.
Ezt a projektet DasCoin-nak hívják, ami egy új, hibrid kriptovaluta. Jelentős potenciállal rendelkezik, főként azért, mert esélye lesz az első általánosan használt titkosításnak, ami azt jelenti, hogy a DasCoin-nal mindenhol lehet fizetni, ahol érintős kártyát elfogadnak.
Hadd mutassam be a kulcsfontosságú jellemzőket.

A tranzakciók szinte azonnal megtörténnek

A BitCoin-nál egy tranzakció három online megerősítés után vált hivatalossá, és ez a folyamat akár 30 percig is eltarthatott. A DasCoin esetében ez 6 másodperc, ami azt jelenti, hogy a készpénzforgalom a felhasználók között szinte azonnali!

Mobiltelefonos fizetések DasCoin-ban

2015-től a DasCoin alapítói tárgyalásokat folytatnak a legnagyobb hitelkártyás fizetési lehetőséggel rendelkező cégekkel, mint a VISA és a MASTERCARD. A mobiltelefonos fizetések több mint 50 millió eladási ponton lehetségesek, ahol az érintő kártyákat elfogadják. Erre az infrastruktúrára csatlakozik majd rá a DasPay, amely lehetővé teszi a saját DasCoin-nal történő fizetést.

Intelligens szerződést köthet az interneten keresztül

Egy új módszer a digitális szerződés megkötésére, amely nem igényli sem az ügyvéd jelenlétét, sem a "papírmunkát". A szerződés ugyanazon blokkrendszeren alapul, mint a kriptovaluta. A tranzakciók, valamint a digitális szerződések titkosításra kerülnek, így minden művelet biztonsága tökéletes.

NE MARADJ LE RÓLA!